Den danske FC Barcelona-angriber Martin Braithwaite møder stor kritik fra klubbens fans på Twitter.

30-årige Martin Braithwaite er fortsat skadet, og kan derfor ikke deltage i FC Barcelonas kampe.

LÆS OGSÅ: Pierre-Emile Højbjerg hyldes som helt

Derfor var han heller ikke med, da den catalanske klub tirsdag aften spillede mod Dynamo Kiev i Ukraine. Det var en afgørende kamp for Barcelona, der spillede om vigtige point i kampen om yderligere avancement i Champions League.

Midt under kampen delte Martin Braithwaite et billede på Twitter, og det er ikke gået i god jord hos klubbens fans. Hidtil har mere end 160 personer kommenteret på billedet, og det er langt fra alle, der har noget positivt at sige om det. Det skriver BarcelonaFC.dk.

Billedet, som Braithwaite altså delte, mens hans holdkammerater forsøgte at score tre point i opgøret mod Dynamo Kiev, er et billede af ham selv og skuespiller Nikolaj Coster-Waldau, der stødte ind i hinanden til en konference.

Til billedet har han skrevet følgende tekst: “En fornøjelse at møde og snakke med en dansker ved Web Summit i dag. Hvilken fantastisk fyr og skuespiller!”

Det var bestemt ikke alle, der var glade for at se, at dette billede dukkede op på deres tidslinje på Twitter. Og flere af dem var også hurtige til at give udtryk for det. Blandt andet bliver Braithwaite mødt af følgende kommentarer:

– Kunne du i det mindste ikke lige have ventet med det tweet til kampen var færdigspillet?

– Martin, er du skuespiller eller fodboldspiller? Barca, klubben som betaler dig, spiller lige nu

– Værste timing nogensinde. Du ser ikke engang sæsonens vigtigste kamp hidtil. Skam dig.

– Ved du, at der lige nu bliver spillet en vigtig kamp, som din arbejdsgiver er involveret i?

LÆS OGSÅ: Var en del af Koemans planer: Nu vil Barca sælge ham

Det var dog ikke alle brugere, der langede ud efter Martin Braithwaite. Flere personer pointerede nemlig, at der sandsynligvis var tale om et planlagt opslag, hvorfor han altså ikke selv aktivt har publiceret det under kampen tirsdag aften.