Det er ikke unormalt at tænke, at storholdene er sikret en sejr, når de spiller på hjemmebane i diverse cup-turneringer. Der kan dog forekomme overraskelser, hvilket er en del af grunden til, at FA Cup er elsket over hele verden.

LÆS OGSÅ: Trods tilbud fra topklub: Lampard har afslået nyt trænerjob

I tirsdagens opgør mellem Manchester United og West Ham havde sidstnævnte et par gode øjeblikket, hvor blandt andet et sent hjørnespark gav Manchester United et nervøst øjeblik. Efter Scott McTominays mål virkede De Røde Djævle dog relativt komfortable.

Til trods for, at de først fik sejren i overtiden, bliver det stadig betragtet som en sejr. Det har betydet, at Manchester United har formået at matche en rekord, der stammer helt tilbage fra 1912, da de nu har vundet de seneste ni hjemmekampe i FA Cup:

Det begynder efterhånden at se ud til, at Manchester City kan ende med at løbe afsted med Premier League-titlen, hvorfor FA Cup’en kan være Manchester Uniteds bedste chance for at vinde noget i denne sæson. For tiden ser deres chancer gode ud, da flere af de store hold er blevet slået tidligt ud.

LÆS OGSÅ: Tidligere United-spiller om United-talent: Han fortjener ikke mere spilletid

Både Chelsea, Tottenham og Manchester City er dog fortsat med i turneringen, hvorfor De Røde Djævle ikke ligefrem kan betragtes som værende klare favoritter til at vinde. Det ændrer dog ikke på, at de har en god chance for at få det til at ske, hvis de fortsætter deres stime.