Nu deler den argentinske troldmand hudløst ærlige ord.

Der har været mange spekulationer, men i går blev der sat navn på den argentinske troldsmands kommende arbejdsgiver.

For efter det stod sort på hvidt, at hans PSG-eventyr sang på sidste vers, så har der været mange spekulationer om hvorvidt han vil vende tilbage til hvor det hele startede.

Men nu har den kreative dribler officielt sluttet sig til Inter – nærmere bestemt Inter Miami, hvor han fremover skal slå sine folder.

Og Messis beslutning om at krydse Atlanten er noget af en overraskelse. Mange troede, at den 35-årige ville følge sin gamle rival Cristiano Ronaldo til Saudi-Arabien og underskrive en lukrativ aftale med Al Hilal. Andre troede, at han ville vende hjem til den catalonske storklub FC Barcelona.

Men der er ingen grund til at klappe i hænderne for Barca-fansene.

Barcas økonomiske begræsninger satte nemlig en stopper for Messis aftale, hvorfor han i stedet bliver at finde i Miami

Og nu har Lionel Messi delt hudløst ærlige ord i interview med de spanske medier Sport og Mundo Deportivo.

Her lægger han ikke skjul på, at han gerne ville have vendt tilbage, men den anden side af ham fortalte også, at han ikke vil stå i samme situation som sidst, der må siges at have sat sine spor i ham:

“På den anden side. Efter at have oplevet, hvad jeg oplevede, da jeg skulle forlade klubben, så vil jeg ikke stå i den samme situation igen. Jeg kan ikke efterlade min fremtid i nogen andens hænder”, siger han og fortsætter:

“Jeg ville træffe min egen beslutning. Tænke på mig selv og min familie. Jeg hørte, at La Liga havde accepteret alt, men der var stadig andre ting, der skulle falde på plads”, siger han inden han afslutter med at han ikke vil skifte tilbage på bekostning af andre spilleres afgang:

“De var nødt til at sælge spillere eller sænke andres løn, og det ville jeg ikke gå igennem”, fortæller Lionel Messi.