Danmark spillede et imponerende EM i år. Flere af de danske landsholdsspillere leverede pragtpræstationer, der har skabt interesse fra hele Europa. Især flere klubber i Premier League udviser interesse for de danske spillere.

LÆS OGSÅ: Spillerne har givet grønt lys: Barca og Atletico Madrid nærmer sig byttehandel

En af de spillere, der rygtes til Premier League, er Joakim Mæhle, der er på radaren i Chelsea. Her vil han dog ende i en klub, hvor der er rigeligt med spillere på venstrebacken. Det siges dog, at Marcos Alonso og Emerson ikke er ønsket af Tuchel, hvorfor de potentielt kan blive solgt.

Bliver de to spillere solgt, ender det med kun at være Ben Chilwell, der er tilbage på positionen. Tuchel vil dog gerne have lidt konkurrence til englænderen, og her kommer Joakim Mæhle ind i billedet. Desuden skulle hans evne til at spille på både venstre- og højreback være særligt attraktiv for Tuchel.

Mikkel Damsgaard er også på radaren i Premier League efter et fremragende EM. Han har kun været i italienske Sampdoria i en enkelt sæson, men efter at have fået sit store gennembrud ved dette års EM, kan han være på vej videre.

Det er dog langt fra kun engelske klubber, der har et godt øje til det unge talent. Faktisk er han på radaren i en række større klubber i hele Europa. I Premier League er det dog især Tottenham, der har udset sig danske Damsgaard, hvorfor han kan blive holdkammerater med Pierre-Emile Højbjerg.

Også Kasper Dolberg kan potentielt være på vej til den bedste engelske række. Han er nemlig blevet kædet sammen med Crystal Palace i de seneste dage. Dette skulle angiveligt også være en interesse, der er opstået som følge af hans gode slutrunde, der bl.a. bød på tre mål.

LÆS OGSÅ: Liverpool og United kæmper om Inter-stjerne

Noget der særligt støtter op om et potentielt skifte til Crystal Palace er, at klubben netop har ansat Dolbergs tidligere træner, Patrick Vieira. Det skulle særligt være ham, der har interesse i at bring ham ind som klubbens nye angriber.