Ronald Araujo har set sine forhandlinger med Barcelona på pause, efter interesse fra Real Madrid og flere andre klubber.

Ronald Araujos flotte præstationer i denne sæson har været en åbenbaring for Barcelona. Det har dog også betydet, at han nu stiller krav om en bedre lønpakke i den catalanske klub.

LÆS OGSÅ: Efter ‘forfærdelig start’ i United: Jadon Sancho tilbydes til Barcelona

Ifølge det spanske medie Fichajes er Real Madrid en blandt flere klubber, der har vist interesse for den unge forsvarer. Det har resulteret i, at han er blevet i tvivl om sin kontraktforlængelse med Barcelona.

Araujos nuværende kontrakt løber frem til 2023. Barcelona håber at kunne forlænge med forsvareren, men deres ønske om at hente flere forsvarsspillere kan blive et problem.

Barcelona har nemlig et godt øje til både Alessio Romagnoli, Antonio Rüdiger, Andreas Christensen og Matthias Ginter. Araujo ved derfor, at der er en risiko for, at han mister sin plads i startopstillingen.

På trods af sin unge alder, har Araujo vist sig som en leder og præsteret på imponerende vis. Alligevel er han en af de lavest betalte spillere i Barcelona.

Skal han skrive under på en kontraktforlængelse, kræver han derfor en klækkelig lønforhøjelse. Han mener nemlig, at han fortjener at blive anerkendt. Ifølge Marca har Barcelona dog endnu ikke kunne leve op til disse krav.

Dette har resulteret i stor interesse fra klubber i hele Europa. Foruden Real Madrid er der også interesse fra klubber som Manchester United og Chelsea. Derudover er der også forlydender om, at Liverpool har vist interesse i ham.

For blot et par uger siden, lød det, at Araujo var opsat på at starte kontraktforhandlingerne med Barcelona. Da Barcelona har travlt med andre aktiviteter i dette transfervindue, tyder det dog på, at han bliver nødt til at vente.

Forsvareren siges at være glad i Barcelona, men han tilbud fra andre klubber kan lokke ham væk. Han forventer nemlig at få en stor lønforhøjelse, hvilket Barcelonas økonomiske vanskeligheder kan gøre svært.

LÆS OGSÅ: Andreas Christensen afviser Premier League-klubber: Vil til Barcelona

Mens intentionen er at blive og blive en leder i truppen i fremtid, afhænger det hele af det kontrakttilbud, som Barcelona lægger på bordet.