Hvis der især er én ting, der har præget de danske kampe under både EM samt VM-kvalifikationen, er det tilskuernes ølkast på tribunerne. Det var igen et problem, da Danmark tirsdag vandt hele 5-0 over Israel i Parken.

LÆS OGSÅ: Real Madrid-profil afviste tilbud fra flere storklubber

Som følge af dette har DBU en forventning om, at der igen dukker en bøde op fra UEFA, som det også var tilfældet, da der blev spillet EM denne sommer. Sådan lyder det fra Jakob Høyer, der er kommunikationschef i DBU, til Ekstra Bladet.

“Desværre var nogle af de tilfælde, vi oplevede mod Israel, af mere alvorlige karakter. Blandt andet blev den israelske udskiftningsbænk og det område, hvor fjerdedommeren sidder, ramt. Det gør, at vi endnu engang forventer at få en bøde af UEFA,” siger Jakob Høyer til den danske avis.

Til Ekstra Bladet forklarer Jakob Høyer derudover, at DBU har været nødt til at betale en stor bøde fra UEFA, der lyder på flere hundredetusinde kroner. Denne bøde blev udstedt til Dansk Boldspil-Union på grund af de store problemer med ølkast ved sommerens EM.

Forud for sidste uges opgør mod Skotland, besluttede DBU sig for at gå ud med en klar opfordring til de danske tilskuere om, at de skulle lade være med at kaste med øl på tribunerne, som der blev gjort ved de tidligere kampen.

LÆS OGSÅ: Lingard afviser kontrakttilbud fra Manchester United: Her er hans plan

Efter kampen havde DBU grund til at glæde sig, for antallet af ølkast var nemlig blevet sænket markant, om end der alligevel var en række danske fans, der blev smidt ud fra stadion, fordi de kastede med øl. Nu ser det dog ud til, at problemet igen er vendt tilbage, hvilket altså koster DBU en bøde.