Nu har straffen set dagens lys.

SønderjyskE vandt let over Næstved i gårsdagens NordicBet Liga-kamp. Men nu ser kampen ud til at kunne blive afgjort på skrivebordet i stedet. Topholdet står over for risikoen for at blive taberdømt efter en alvorlig fejl i kampen.

Sådan lød meldingen for et par dage siden.

Men nu kan Sønderjyske ånde lettet op.

De slipper nemlig med skrækken.

I kølvandet på Næstveds protest til Fodboldens Disciplinærinstans, er der nu faldet afgørelse. 

I kendelsen fremgår det, at Sønderjyske efter kampen havde beklaget fejlen over for dommer-teamet, da det var en fejl, at Ladefoged ikke blev registreret:

“Efter kampen erfarede dommerteamet, at Sønderjyske Fodbolds nummer 19 ikke fremgik af Sønderjyske Fodbolds holdkort. Dommeren har oplyst, at Sønderjyske Fodbold meddelte dommerteamet, at der var sket en beklagelig fejl på holdkortet, og at Sønderjyske Fodbold alene havde angivet 8 reservespillere på holdkortet, men at det hele tiden havde været meningen, at der skulle have været angivet 9 reservespillere på holdkortet, herunder spiller med nummer 19”.

“Dommeren har desuden oplyst, at indskiftningen af Sønderjyske Fodbolds nummer 19 skete samtidig med to andre spillere fra Sønderjyske Fodbold, hvorfor det beklageligvis ikke blev opdaget ved indskiftningen, at der blev indskiftet en spiller, der ikke fremgik af holdkortet”, fremgår det af kendelsen ifølge Bold.dk

Sønderjyske slipper altså for at blive taberdømt, men man tildeles en bøde på 10.000 kroner.