Nu taler den tidligere stjerne ud i kølvandet på Kasper Schmeichels exit.

Der er løbet meget vand i åen siden Kasper Schmeichel byttede det engelske ud med det franske.

For efter flere år i den øvre halvdel af Premier League, så er bøtten vendt for Leicester.

Det sker i kølvandet på, at man i sommers skilte sig af med den danske landsholdsmålmand, der ellers på alle måder havde bidt sig fast på alles læber for hans fantastiske præstationer.

Og i skrivende stund befinder klubben sig også under nedrykningsstregen, hvor krisen for alvor kulminerede i sidste uge, da klubben skilte sig af med cheftræneren, Brendan Rodgers.

Men ifølge den engelske fodboldekspert, Micah Richards, så stikker krisen langt dybere end det.

Han lægger nemlig ikke skjul på, at Kasper Schmeichel er en af hovedårsagerne til, at det kun et gået én vej for Leicester.

Det løfter han sløret for i en podcast, hvor han ikke lægger fingre imellem:

“Hvem var deres bagerste klippe for 18 måneder siden? Kasper Schmeichel. Han holdte det hele sammen, han var en leder og nu har de valgt Danny Ward”, siger han og fortsætter:

“Jeg forstår ikke, hvad Leicester forsøgte at gøre i sommer. Ofte taler vi om spillere, og hvad de kan tilføre på banen. Det der sker udenfor banen betyder mindst lige så meget, og når du mister en spiller som ham [Schmeichel, red.], så vil tingene selvfølgelig ændre sig. Jeg vil ikke træde på nogen, men de spillere, som man har bragt ind, er bare ikke på samme niveau”.

Og 36-årige Kasper Schmeichel forlod i sommer Leicester efter mere end et årti som klubbens målmand. Her var han desuden en vigtig brik i mesterskabssæsonen ligesom han ligeledes var klubbens anfører.

Nu spiller den danske stjerne i stedet i OGC Nice, hvor han er på kontrakt med Nice frem til 2025.