Nu bryder hele Barcelonas Xavi tavsheden i kølvandet på rygter, der sender Neymar tilbage til Camp Nou.

Neymar har før slået sine folder i den catalonske storklub, og der har angiveligt været rygter om hvorvidt den brasilianske venstrekant kunne vende retur til FC Barcelona.

Og nu har den evigt populære Xavi delt hudløst ærlige ord i kølvandet på rygterne.

Han lægger ikke skjul på, at en potentiel tilbagevenden for Neymar ikke er en del af planerne. Han erklærede klart, at Neymar ikke er en del af deres planer.

Efter Lionel Messis annoncerede exit fra Paris Saint-Germain til Inter Miami i stedet for Barcelona begyndte rygterne at svirre om, at Neymar havde tilbudt sig selv til sin tidligere klub.

Den brasilianske stjerne leder tilsyneladende efter en vej ud af PSG, og ifølge rapporter var han endda villig til at acceptere en drastisk lønnedgang.

Det skriver det spanske medie Football Espana.

Men da Xavi blev spurgt om sagen af journalisten Gerard Romero, virkede han chokeret og uvægerligt overrasket over forslaget.

“Ah… Overraskelse… Det er en overraskelse.”

“Jeg sætter pris på Neymar som person, som spiller, som ven. Han er en fantastisk spiller, men han er ikke en del af vores planer”, lød det fra Xavi.

Selv hvis Neymar havde været villig til at acceptere en lønnedgang, ville det have været en stor overraskelse, hvis Barcelona havde været i stand til at indgå en aftale med ham.

Og derudover gør Neymars vedvarende skadesproblemer ham til en risikabel investering som 31-årig. For Barca har eftersigende andre prioriteringer, hvorfor det virker som et langskud at satse på Neymar.