Der er god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne, hvis du er fan af den catalonske storklub.

Siden det kom frem, at Lionel Messis PSG-eventyr sang på sidste vers, har der været store spekulationer om hvor den argentinske troldmand skal fortsætte karrieren.

Men nu har en ny historie set dagens lys.

I et dramatisk møde mellem Leo Messis far, Jorge Messi, og Joan Laporta, præsidenten for FC Barcelona, kan et afgørende skridt være taget i forhold til den argentinske stjernes potentielle tilbagevenden til klubben.

Det skriver den store spanske Avis Sport, der ikke lægger skjul på, at de to personer for nyligt er spottet sammen.

Og ifølge journalisten Toni Juanmartí har Jorge Messi netop trådt ind i Laportas hus for at indlede en samtale, der kan få stor betydning for spillerens fremtid.

Det er nemlig blevet rapporteret, at Barça allerede har modtaget en godkendelse fra LaLiga angående deres lønbegrænsningsplan og derfor kan give Messi et tilbud.

Og nu er Jorge Messi rejst til Barcelona for at høre, hvad Barça og præsidenten har at sige ansigt til ansigt.

Indtil nu havde klubben ikke fremsat noget tilbud til spilleren, da det først skulle afklares, om de kunne registrere nye spillere på grund af lønbegrænsningen. Det er dog nu klart, at klubben vil have mulighed for at indgå aftaler, men de bliver nødt til at sælge spillere for at implementere deres plan fuldt ud.

Lionel Messi har i forvejen fået et attraktivt tilbud fra Al Hilal i Saudi-Arabien, som han i skrivende stund forholder sig til mens Barça forsøger at arbejde på hans tilbagevenden med et forslag, der muligvis indebærer en sæson med en alternativ løsning og en løn tæt på 25 millioner euro, svarende til svimlende 186 millioner danske kroner.

Denne udvikling sætter yderligere gang i spekulationerne omkring Lionel Messis fremtid og får fodboldverdenen til at holde vejret i spænding.