Barcelona-forsvarer Samuel Umtiti har været kædet sammen med et skifte væk fra Camp Nou i januar. Nu har han truffet sin beslutning.

Samuel Umtiti har været stærkt kritiseret siden denne sommer, hvor han nægtede at forlade Barcelona. Han var nemlig fast besluttet på, at han ville bevise sit værd efter en række skader.

LÆS OGSÅ: Barcelona nærmer sig De Jong-byttehandel med Inter

Under hele Lionel Messi-sagaen var Umtiti en af de spillere, som Barcelona forsøgte at aflaste. Han er nemlig en af de bedst betalte spillere i hele truppen.

Hans modvilje til at forlade den catalanske storklub resulterede i, at han blev meget upopulær blandt klubbens fans. Derfor er han flere gange blevet mødt af buhen, og har fået meget lidt spilletid siden.

Umtiti fik dog i sidste uge en sjælden chance for at vise, at han er værd at holde på. Desuden er der en chance for, at han igen kommer på banen i denne weekend, da Gerard Pique har karantæne.

I løbet af de seneste uger har han dog været kædet sammen med et skifte til Benfica. Det er ikke første gang, at det er tilfældet, da den portugisiske klub også viste interesse i sommer.

Nu skriver catalanske SPORT dog, at der ikke har været dialog mellem hverken Umtiti eller de to klubber. Desuden skriver mediet, at den franske forsvarer fortsat er indstillet på, at han under alle omstændigheder vil blive i Barcelona.

Ifølge SPORT skulle forsvareren være så ivrig efter at blive i den catalanske klub, at han har informeret klubben om, at han er villig til at gå ned i løn.

Det giver naturligvis fin mening, at han er villig til at gøre dette. Skulle han skifte til en anden klub i det kommende transfervindue, er der nemlig en minimal chance for, at han ville komme til at tjene det samme, som han gør nu.

LÆS OGSÅ: Mohamed Salah nærmer sig imponerende Premier League-rekord

Hvorvidt han får muligheden for at bevise sit værd, er dog op til Xavi. Hidtil har han ikke vist den store interesse i at bruge Umtiti, da flere andre spiller er over ham i hierarkiet.