Efter opgøret mod Benfica, lagde Xavi ikke skjul på, at han var rigtig godt tilfreds med Ousmane Dembélé.

Tirsdag aften var Xavi og co. i aktion. Her tørnede de sammen med Benfica i Champions League, hvor de måtte nøjes med et enkelt point.

LÆS OGSÅ: Messi taler ud om Koeman-fyring: Uretfærdigt

Det betyder, at de kun er to point foran Benfica, hvilket ikke er nok til at være sikret avancement i Champions League. Derfor er der en meget lille chance for, at den catalanske klub går videre.

Skal de være sikret yderligere avancement, er de nødt til at besejre Bayern München, medmindre Benfica taber eller spiller uafgjort i deres opgør mod Dynamo Kiev.

På trods af, at det ikke blev en sejr, havde Xavi dog kun pæne ord at sige om franske Ousmane Dembélé efter opgøret mod den portugisiske klub.

“Jeg har allerede talt med Ousmane Dembélé. Han er glad her, og vi sætter pris på, at han spillede i dag, uden at være 100% klar. Han risikerede det. En anden ville have siddet på bænken, men han ville gerne spille,” sagde Xavi efter kampen.

“Han er glad her, og vi er optimistiske med hensyn til hans forlængelse, da han er en fundamental del af holdet,” lød det også fra den 41-årige Barcelona-træner.

Dembélé spillede dog ikke alle 90 minutter i tirsdagens opgør. Derimod blev han skiftet ind det 66. minut, hvorfor han fik omtrent en halv times spilletid i gårsdagens kamp.

Den franske stjerne leverede en flot præstation i den tid, han var på banen, selvom det – desværre for Barcelona – ikke endte med en scoring eller et oplæg fra hans side.

Dembélé får muligheden for at bevise sit vær igen på lørdag, hvor Barcelona skal spille mod Villarreal på udebane i La Liga.

LÆS OGSÅ: Zlatan Ibrahimovic med godt råd til Manchester United-spillerne

Barcelonas fremtid i Champions League bliver først afgjort den 8. december, hvor de skal spille deres sidste kamp mod Bayern München.