Efter at have forlængt med franske Samuel Umtiti, arbejder Barcelona nu på nye kontrakt til henholdsvis Gavi og Nico.

Mange blev overraskede, da FC Barcelona offentliggjorde, at de har forlænget med Samuel Umtiti. I lang tid har der været rygter om, at Barcelona arbejdede på at sælge ham. Nu er de i stedet endt med at forlænge hans kontrakt.

LÆS OGSÅ: Kræver ugeløn på 2,6 millioner: PL-klub fast besluttet på at hente Dusan Vlahovic

Efter at have fået styr på Samuel Umtitis forlængelse, har Barcelona nu flyttet deres fokus til at sikre, at kontrakterne med både Gavi og Nico bliver forlænget. Det skriver den anerkendte journalist Gerard Romero.

Samuel Umtiti har ikke blot fået forlænget sit ophold på Camp Nou. For at sikre dette, er han gået med til at sænke sin løn markant. Det er en fordel for Barcelona, da det betyder, at de har fået mere plads i deres lønbudget.

Derfor er de sikre på, at den lavere løn som Samuel Umtiti har accepteret, er nok til, at de nu har mulighed for at forlænge både Nico og Gavis kontrakter. Det er presserende, da de ønsker at binde begge spillere til lange kontrakter.

Gavis nuværende kontrakt med den catalanske klub løber frem til 2023. Nico har et år mere at gå på, da han har en kontrakt, der løber frem til 2024. Ikke desto mindre ønsker Barcelona at forlænge med begge spillere hurtigst muligt.

Der er flere grunde til, at Barcelona ønsker at forlænge både Nico og Gavis kontrakter. Én af dem er, at de to spillere får en meget lav løn, taget deres betydning i betragtning. Derfor ønsker Camp Nou-klubben at give dem en passende lønforhøjelse.

Ydermere har der også været meldinger om, at der er interesse fra både Gavi og Nico fra andre klubber. Det er dog især Gavi, der er stor interesse for. Blandt andet har der været forlydender om, at Liverpool er klar til at give ham en stor kontrakt.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona vil hente 30-årig brasilianer som afløser for Coutinho

Gavi har scoret et enkelt mål og lagt op til yderligere tre i sine 17 optrædener. Nico har scoret to mål og lagt op til et enkelt i sine 17 optrædener.