Ifølge den tidligere Premier League-stjerne Noel Whelan, er der en helt særlig årsag til, at Liverspool angriber Sadio Mane ikke har lignet sig selv for nylig. Han mener nemlig, at det potentielt kan skyldes, at han ‘et øje på Barcelona’, forud for et potentielt skifte.

LÆS OGSÅ: Urokkelig Zidane: Hvorfor skulle jeg gøre det?

Det fortalte Noel Whelan i et interview med Football Insider efter, hvad han opfattede som værende en svag præstation fra Mane, da Liverpool tabte 4-1 til Manchester City.

Sadio Mane har i sin tid for Liverpool bidraget med 130 mål. Han har været i klubben i fire og en halv sæson, da han blev hentet til Anfield fra Southampton i 2016.

Men både eksperter og fans har lagt mærke til, at den 28-årige på det seneste ikke har præsteret på samme storslåede vis, som han plejer, hvilket Whelan også har lagt mærke til.

Mane har i lang tid været sat i forbindelse med et skifte til Camp Nou, og Whelan mener, at den rutinerede angriber ikke præsterer på samme niveau, som han tidligere har gjort, fordi han har sine øjne rettet mod FC Barcelona.

“Han ser ikke ud til at være der i øjeblikket,” sagde han til Football Insider. “Jeg er ikke sikker på, hvad der er galt, men han ser ikke ud til at være den samme spiller, som han har været i lang tid.

LÆS OGSÅ: Rygterne svirrer: Fransk medie viser Messi i PSG-trøje

“Du tager et kig på ham, og du ser, at hans præstationer ikke har været skinnende. Måske har han et øje rettet mod Barcelona, eller måske har noget gået ham på,” sagde han også.