Manchester United har været i store problemer i Premier League i starten af denne sæson. Efter søndagens nederlag til Arsenal har Paul Pogba igen tiltrukket sig negativ opmærksomhed. Hans præstation var nemlig ikke imponerende, og han begik endda straffespark, der endte med at gøre Pierre-Emerick Aubameyang til målscore og matchvinder.

LÆS OGSÅ: Gary Neville belyser Manchester Uniteds problemer

Efterfølgende har den tidligere Chelsea-spiller Frank Leboeuf været ude at kritisere både Paul Pogba og Ole Gunnar Solskjær.

“Jeg ved ikke, om der er nogen forklaring på dette. Det var en tilfældig og heldig sejr mod Leipzig. Hvad vi har set i Premier League, er ikke godt nok fra Manchester United. Niveauet er faldet dramatisk,” har den tidligere Chelsea-spiller udtalt til ESPN, hvilket han fulgte op med:

“Det var meget mærkeligt at se diamanten på midtbanen, for Ole Gunnar Solskær ville have Pogba centralt, men han har helt klart et problem, for i anden halvleg spillede han nærmest venstre kant.”

Ligeledes udtalte han, at Ole Gunnar Solskjær tilsyneladende ikke ved, hvad han skal gøre med Pogba. Derfor mener han, at det er bedst blot at lade ham sidde på bænken:

“Han ved ikke, hvad han skal gøre med Pogba. Solskjær skal gentænke hans position. Måske er den bedste position for Pogba på bænken lige nu,” sagde Leboeuf til ESPN.

LÆS OGSÅ: Giggs: Mange år til næste Manchester United-trofæ

I løbet af de første seks kampe har Manchester United kun formået at samle syv point sammen. Det er kun nok til en nuværende 15. plads i Premier League.