De Røde Djævle er blevet sat i forbindelse med en lang række spillere forud for sommerens transfervindue. Her forventes det, at Ole Gunnar Solskjær har intentioner om at styrke sin trup til den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Medie: West Ham vil købe Jesse Lingard, men Solskjær vil betyde ham livline

Haaland er af mange betragtet som et af de mest lovende talenter i europæisk fodbold. En af de mange klubber, der har vist interesse i den 20-årige Borussia Dortmund-stjerne, er Manchester United. Og Chris Sutton mener, at de bør gøre alvor af interessen.

“Solskjær førte United til tredjepladsen i sin første fulde sæson. Nu er de på andenpladsen ved siden af et meget særligt City-hold,” sagde Chris Sutton til Daily Mail.

“Med denne kontraktforlængelse, er spørgsmålet nu: Kan United vinde titlen under Solskjær? Ja, det vil jeg sige, at de kan, men kun hvis klubben fortsætter ved at støtte op om sin manager og skaffer ham Erling Haaland.”

“Det er, hvad de har manglet – en spiller, der bringer ‘wow-faktor’ foran målet.”

“Bruno Fernandes skaber chancerne, men de har brug for en som Dortmund-angriber Dortmund til at udnytte dem. Edinson Cavani er en fremragende, erfaren angriber, men hans form har været upålidelig.”

“Jeg vil gerne se United støtte op om Solskjær på markedet. Forestil dig de chokbølger, det ville sende, hvis de snuppede Haalands underskrift foran deres rivaler City.”

LÆS OGSÅ: Romano: Cristiano Ronaldo kan have afgørende indflydelse på Pogbas fremtid

“Det ville heller ikke skade Solskjærs chancer for at overbevise alle om, at han er den rette mand til jobbet, hvis han vinder Europa League. Få fat i et trofæ og fortsæt dine fremskridt i ligaen,” rundede han af.