I en opsigtsvækkende kommentar fra den tidligere Tottenham-spiller og nuværende tv-vært Jamie O’Hara, lyder opfordringen klart: Manchester United bør overveje at genansætte Jose Mourinho som træner for de sidste fire kampe i sæsonen.

Dette kommer efter et klart 4-0-nederlag til Crystal Palace, som har fået debatten om klubbens ledelse til at blusse op.

Ifølge O’Hara kunne en sådan drastisk ændring ryste rivaliserende trænere som Mikel Arteta fra Arsenal og Pep Guardiola fra Manchester City, der begge har kampe tilbage mod Manchester United i både Premier League og FA Cuppen.

O’Haras kontroversielle udtalelse kom under et interview med talkSPORT, hvor han dristigt foreslog, at “få Jose ind til fire kampe kunne virkelig vende tingene på hovedet, Pep og Arteta ville tænke ‘Åh, så skal vi til det igen’ – gør det, Manchester United”.

Reaktionerne på O’Haras forslag varierer fra de, som synes, det virker absolut absurd til de, som er villige til at prøve alt i forsøget på at vende klubbens skæbne.

Selvom Jose Mourinho tidligere har haft blandet succes i klubben, er hans forhold til Manchester United ikke længere, hvad det har været, og en genansættelse synes højst usandsynlig.

Mourinho, der tidligere har været manager for både Chelsea og Real Madrid, er kendt for sin karismatiske, om end polariserende tilgang til fodboldledelse.

Diskussionen falder i en tid, hvor mange klubber, herunder Liverpool, aktivt søger at genopfriske deres ledelsesstrukturer. Liverpool har eksempelvis allerede forberedt sig på at erstatte Jurgen Klopp med Arne Slot til sommer, i modsætning til Manchester Uniteds tøvende tilgang til at håndtere deres ledelsesudfordringer.

Mens rygterne svirrer, har Manchester Uniteds ejere, INEOS, ikke udvist tegn på at ville afskedige Erik ten Hag på trods af de seneste svage præstationer og et presserende behov for resultater, især med en FA Cup-finale forude.

Spørgsmålet om, hvorvidt det ville være klogt at inkludere Mourinho i disse overvejelser, er stadig åbent, men det lader til, at INEOS vil give ten Hag tid til at vende skuden indtil sæsonens afslutning.