Manchester Uniteds to målmænd, David De Gea og Dean Henderson, kæmper i øjeblikket om, hvem der skal være klubbens førstemålmand. Nu bliver der dog sået tvivl om, hvorvidt det faktisk skal være enten De Gea eller Henderson, der skal være klubbens fremtidige målmand.

LÆS OGSÅ: United og Liverpool haft ham på radaren: Han koster nu under det halve

Sådan lyder det fra transfereksperten Duncan Castles, der fortæller, at Manchester United angiveligt overvejer at skille sig af med både Dean Henderson og David De Gea.

Flere britiske medier har tidligere skrevet, at Dean Henderson har planer om at presse på for en transfer til sommer, hvis ikke han bliver førstemålmand. Desuden har en række kommentatorer opfordret til, at Ole Gunnar Solskjær bør give den 23-årige keeper chancen i stedet for De Gea, som klubben til gengæld bør sælge.

Nu lyder det dog, at Manchester United overvejer en ny løsning, hvor ingen af de to målmænd vinder kampen om startpladsen. Derimod kan de begge ende med at blive solgt. Klubben undersøger nemlig mulighederne for at skrive kontrakt med en helt ny mål, fortæller Duncan Castles.

Ifølge journalisten, der er kendt for at være manden bag The Transfer Window Podcast, vil det ikke være et problem at finde en køber til Dean Henderson. Det forholder sig dog anderledes for David De Gea, der har en ugentlig hyre på hele 375.000 pund.

LÆS OGSÅ: De Geas optur: Derfor er han ude på ubestemt tid

Castles har ikke sat navn på en ny målmand, men Gianluigi Donnarumma, der nærmer sig sit kontraktudløb med AC Milan, har tidligere været nævnt som en potentiel løsning.