Det er svært at finde et fodboldhold, hvor der ikke er én eller flere spillere, der skiller sig ud fra mængden. FC Barcelona har naturligvis Lionel Messi, den seksdobbelte Ballon d’Or-vinder, der igen lægger et meget højt niveau for døren, da han i denne sæson har slået flere rekorder.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

De har dog også spillere som Frenkie de Jong på holdet, og netop disse to spillere er vældig tæt på at opnå karantæne. Havde Messi og Frenkie de Jong begge fået tildelt et gult kort mod Real Sociedad, så var de begge havnet i karantæne, når FC Barcelona tørner samme med Valladolid på Camp Nou den 5. april.

De formåede dog at holde sig i det gode skind, hvilket ikke er overraskende, da man vandt kampen 6-1.

Det er dog uhyre vigtigt, at de ligeså formår at holde sig i det gode skind, når de tørner sammen med Valladolid. Hvis de to stjerner får tildelt et gult kort i dette opgør, så vil det betyde, at de er i karantæne, når FC Barcelona skal spille mod Real Madrid den 10. april.

Der skal ikke lægges skjul på, at dette ville være noget nær katastrofalt for Barcelona, hvis man skal undvære disse to.

Det bliver derfor meget spændende at se, om Ronald Koeman tør at starte med begge på banen, når de møder Valladolid. Det ville ikke være overraskende, hvis de starter på bænken, og hvis Barcelona formår at komme foran, så kan det være, at de kan få pause.

LÆS OGSÅ: Juventus er klar til at sælge Ronaldo

Koeman har dog før udtalt, at han ikke ønsker at spare de spillere, han har til rådighed, selv hvis de er i karantænefare. Det kan selvfølgelig være, at dette ændrer sig for Koeman, når der er tale om Frenkie de Jong og Lionel Messi.