Du kan umiddelbart ikke finde en eneste klub i verden, der ikke ønsker at have Erling Haaland på holdkortet.

Han bør dog alligevel blive i Dortmund, mener Danmarks landsholdslegende, Preben Elkjær.

” Når du tænker på hans alder, og på hvor hurtigt, det går, så vil det nok være en god idé at blive i Dortmund i et par sæsoner. Bliv lidt mere moden, lidt mere rolig, og lidt klogere. Når du kommer til en af de store klubber, så er det anderledes. Der er et stort pres,” kommer det fra Elkjær ifølge VG.

Han blev herefter spurgt til, om han også mener, at Haaland bør blive i Dortmund til sommer, når transfervinduet åbner.

“Ja. Til den tid vil han være 22 år! Han har stadig tiden foran sig, og han har nogle rigtigt gode år foran sig. Når man er så god, som han er, så er det vigtigt at planlægge karrieren rigtigt. Jeg ved, at han har en god familie, så de finder nok ud af det. Han er et godt sted nu, og det tror jeg også, at både han og hans far også synes. Jeg vil sige, at han godt kan blive der et par år mere,” lød svaret fra Elkjær. 

Preben Elkjær valgte herefter at bruge Antoine Griezmann, der skiftede fra Atlético Madrid til FC Barcelona, som et skrækeksempel for Haaland.

“Han har mistet alt, han havde. Han var en af verdens bedste angribere. Han scorede masser af mål i den spanske liga, og han skiftede fra Atlético til Barcelona. Presset er fuldstændigt anderledes. Jeg tror ikke, at Haalands mentalitet er sådan, at han bare kan ‘forsvinde’ fuldstændigt. Det tror jeg ikke. Jeg tror, at han har en god psyke. Men det kan være farligt, hvis du er for ung. Du kan falde lidt tilbage, hvis du ikke får succes.”