FC Barcelona er hårdt ramt på økonomien. Derfor er det nødvendigt for den catalanske klub at skære ned på lønomkostningerne forud for den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Simeone på Griezmann-rygter

Derfor er klubben allerede i fuld gang med at forhandle løn med spillerne. De ønsker nemlig at få flere af deres spillere til at acceptere en lønnedgang, så de kan overholde lønloftet.

Blandt andet er de i dialog med fem af klubbens veteraner, som er blevet bedt om at gå ned i løn. Det er naturligvis noget, de er blevet bedt om at gøre for at hjælpe holdet, da de står i en svær situation.

Der er allerede fire ud af de fem veteraner, der ser ud til at acceptere en lønnedgang. Både Lionel Messi, Gerard Piqué, Sergi Roberto og Sergio Busquets forventes at acceptere en lønnedgang, men for Jordi Alba er det en anden sag.

Især Messi har vist sig at være villig til at gå ned i løn. Faktisk skulle han have accepteret en lønnedgang på hele 50 procent. Desuden menes det, at både Piqué, Roberto og Busquets er godt på vej til at acceptere en lignende aftale.

Joan Laporta og Barcelona har dog ikke helt så stor succes med at overtale Jordi Alba til at gå ned i løn. Han har nemlig ikke givet klubben nogen signaler om, at han vil acceptere den lønnedgang, de ønsker at han skal tage.

LÆS OGSÅ: Ronaldo forsøgte at lokke Barca-spiller til Juventus

Klubben håber dog på, at et møde mellem Laporta og Alba vil kunne ændre på dette. Desuden håber de på, at hvis Messi underskriver en kontraktforlængelse, vil de andre veteraner følge den argentinske stjernes eksempel.