Både Harry Kane og Gareth Bale formåede at imponere ved at score to mål for Tottenham, da de vandt 4-1 over Crystal Palace i denne weekend. Derfor er det også de to Tottenham-spillere, der har fået de højeste karakterer på undens Premier League-hold hos statistikmediet WhoScored.com.

LÆS OGSÅ: Tidligere United-keeper: Henderson er klar

Statistikmediet har vurderet, at den spiller, der har gjort det bedst, er Harry Kane. Han er af denne grund blevet belønnet med topkarakteren 10, mens Bale derimod mod “nøjes” med en karakter på 9,6, som er den næsthøjeste karakter på rundens hold i denne omgang.

Derudover kan West Bromwich bryste sig af at have intet mindre end tre spillere med på rundens hold, selvom de måtte tage til takke med 0-0 mod Newcastle. På holdet finder man også to spillere fra Fulham, som er blevet udtaget af WhoScored.com efter deres sejr på 1-0 over Liverpool på Anfield.

Blandt spillerne, der af WhoScored.com er blevet udtaget til denne rundes hold i Premier League, finder man også en enkelt Manchester United-spiller. Aaron Wan-Bissaka har nemlig fundet vej til en plads i forsvaret på holdet.

LÆS OGSÅ: Alex Ferguson kommer med morsomt svar på Messi vs Ronaldo-debatten

Til trods for det store nederlag til Tottenham, er Christian Benteke fra Crystal Palace også at finde på holdet, hvor man også finder både Jorgino og Marcos Alonso fra Chelsea. Du kan se hele rundens hold herunder:

Sam Johnstone, West Bromwich

Aaron Wan-Bissaka, Manchester United
Kyle Bartley, West Bromwich
Tosin Adarabioyo, Fulham
Conor Townsend, West Bromwich

Gareth Bale, Tottenham
Mario Lemina, Fulham
Jorginho, Chelsea
Marcos Alonso, Chelsea

Harry Kane, Tottenham
Christian Benteke, Crystal Palace