Endnu en FCK-spiller er testet positiv for corona

Nicolai Busekist — 13. nov 2020 10:54
Foto: Shutterstock

I sidste uge var FC København nødt til at melde ud, at to af deres spillere (Peter Ankersen og Bryan Oviedo) var blevet testet positiv for corona. Nu har de igen måtte melde ud, at en af deres spillere er blevet testet positiv med corona.

LÆS OGSÅ: Overblik: Her er grupperne til EM 2021

Denne gang er der tale om deres midtbanespiller Jens Stage. Han er blevet testet positiv, hvorfor han er gået i isolation. Det vil sige, at han ikke kan deltage i fredagens planlagte træningskamp mod FC Helsingør.

FC København har på deres officielle hjemmeside oplyst, at Jens Stage er symptomfri, og at det forventes, at han er blevet smittet af et familiemedlem. Det er derfor ikke i klubben, at han er blevet smittet med virussen.

LÆS OGSÅ: Danske landsholdsspillere kan nu rejse hjem

For en sikkerheds skyld, har FC København dog alligevel valgt at aflyse den planlagte træningskamp mod FC Helsingør, som skulle være spillet senere i dag.

Næste gang FC København skal i aktion, er mod Randers FC i 3F Superligaen den 23. november. Da Jens Stage formentlig skal være isoleret i 14 dage, er han nødt til at side denne kamp over.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere