I 2021 betalte Chelsea 842 millioner kroner for Romelu Lukaku, men købet har ikke været nogen udpræget succes.

Det har bestemt ikke været en succes for Chelsea at hentet Romelu Lukaku retur fra Inter Milan. Det gjorde de tilbage i 2021, hvor de betalte 113 millioner euro for ham, svarende til 842 millioner kroner.

Han nåede dog kun at spille en enkelt sæson i den engelske klub, inden han rejste retur til Milano. Der var forlydender om, at dette skifte kunne blive permanent, men sådan blev det ikke.

I stedet endte han med denne sommer at blive udlejet til AS Roma. Han er dog stadig ejet af Chelsea, hvorfor han står til at skulle vende retur til London, når denne sæson er slut.

Men nu lyder det, at det ikke kommer på tale. Derimod er der allerede en aftale på plads om et skifte til Saudi-Arabien næste sommer. Ifølge mediet football.london skulle der være tale om en lukrativt kontrakt, hvilket har overtalt ham til at foretage skiftet.

Det er den kendte journalist Fabio Santini, der var først til at rapportere, at en sådan aftale allerede er på plads.

“Lukaku? Et comeback i Juventurs er svært, da han allerede har sagt ja til et milliontilbud fra Saudi-Arabien. Jeg kan sige til Roma-fans, at ved sæsonens udgang er én ting sikkert: Romelu smutter,” sagde han til TVPlay.

Det kan vise sig at få stor betydning for Chelsea, at de har afhændet Lukaku. Det kan nemlig hjælpe dem i deres kamp mod FFP-reglerne, da de seneste år har brugt enorme summer på at hente spillere.

Lukaku er ikke den eneste Chelsea-spiller, der har valgt at tage imod et tilbud fra Saudi-Arabien. Det samme er tilfældet for Edouard Mendy og Kalidou Koulibaly. Desuden valget N’Golo Kanté også et skifte til Saudi-Arabien, da hans kontrakt med Chelsea udløb.

I perioder har Lukako endda gået i vejen for mål…