FC Barcelona har måtte klare sig uden en håndfuld spillere i et godt stykke tid, herunder Ansu Fati og Philippe Coutinho. De har måtte klare sig uden sidstnævnte siden december, hvor han pådrog sig en knæskade, der har holdt ham ude lige siden da.

LÆS OGSÅ: Solskjær vil lokke Bayern-stjerne til klubben: Han vil forgylde ham

Og de kommer til at må vente et stykke tid, før de igen kan gøre brug af kreatøren.

De har mandag meddelt, at Coutinho var rejst hjem til Brasilien, hvor han igen skulle under kniven. Det var tredje operation for Coutinho, og de understregede, at operationen var succes og gled uden problemer

De forventer dog alligevel, at han er færdig for sæsonen. Det skriver også flere medier i Spanien, herunder Mundo Deportivo, der skriver, at den ovennævnte vurdering bliver bekræftes af lægen Rodrigo Lasmar, som også er manden, der stod for operationen.

Han er såmænd også landsholdslæge for Brasilien, og han melder ham også ude af sommerens Cope America, der starter i juni.

“Jeg kan sige, at vi ikke har tid nok til, at han bliver klar til Copa America,” siger han til Globo Esporte, hvorefter han tilføjer.

“Hans comeback vil afhænge af udviklingen. Da dette er den tredje operation, skal vi være mere forsigtige, og vi vil ikke lave nogle forudsigelser.”

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Den 28-årige Philippe Coutinho spillede 14 kampe, hvor det blev til tre mål og to oplæg til følge, før han pådrog sig skaden.