Der har været en del rygter om, at Gabriel Jesus kan være på vej væk fra Manchester City denne sommer.

Hvis den brasilianske angriber beslutter sig for, at han vil forlade Manchester City i løbet af det kommende transfervindue, ser det ikke ud til, at han behøver at forlade Premier League.

LÆS OGSÅ: Åben for salg: Barcelona prissætter Sergino Dest

Han er nemlig ikke blot at finde på radaren i én, men derimod to forskellige Premier League-klubber, der ønsker at styrke deres offensiv forud for næste sæson.

Arsenal har tidligere været nævnt som en potentiel destination for Gabriel Jesus, og der skulle fortsat være stor interesse fra Mikel Arteta og co.

De kan dog nu se frem til at få konkurrence fra deres rivaler fra det nordlige London. Ifølge The Telegraph skulle Tottenham nemlig også have meldt sig ind i kampen om hans underskrift.

Jesus, der netop har vundet Premier League med City, kan være på vej videre denne sommer, da den engelske klub har bekræftet, at de har hentet Erling Haaland i Dortmund.

Af denne grund er der en klar forventning om, at der en af de øvrige angribere i klubben, der ender med at blive solgt i løbet af det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Medie: Pogba nærmer sig treårig kontrakt

Gabriel Jesus koster ifølge Transfermarkt ca. 50 millioner euro, og har i denne sæson bidraget med 13 mål og 12 oplæg i 41 kampe.