Miralem Pjanic ser ud til at være fortid i FC Barcelona denne sommer. Det virker til at blive en realitet, selvom den bosniske midtbanespiller blev hentet til klubben fra Juventus sidste år.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer Inter-spiller som Wijnaldum-alternativ

Han er allerede blevet kædet sammen med flere forskellige klubber, og nu meldes Tottenham også interesseret i ham. Det skriver den catalanske sportsavis Sport.

Der herske ingen tvivl om, at midtbanespilleren har haft en skuffende tid på Camp Nou indtil videre. Det er nemlig ikke lykkedes ham at etablere sig som fast spiller i klubben. Derimod har han tilbragt en stor del af sæsonen på bænken.

En stor del af årsagen til dette er, at han ganske enkelt ikke passer ind i, hvad Ronald Koeman ønsker at gøre på midtbanen. Pjanic er en dygtig spiller, men han er tilsyneladende ikke, hvad der er brug for i den catalanske klub.

Der har desuden været talrige rygter om, at han ønsker at vende reutr til Serie A, hvor flere hold også skulle være interesserede. Pjanic har angiveligt vækket interesse i klubber som Inter, AC Milan og sin tidligere klub, Juventus.

Flere italienske medier har dog skrevet, at Miralem Pjanic ikke har i sinde at vende tilbage til Italien, såfremt det ikke bliver til Juventus. Alt tyder derfor på, at han ikke har intentioner om at tage imod tilbud fra hverken Inter eller Milan.

Fabio Paratici, der er administrerende direktør for fodbold, og den øvrige sportslige ledelse har angiveligt diskuteret at leje Pjanic. Hvorvidt dette bliver en realitet, kommer sandsynligvis til at handle om, hvorvidt de vil betale den bosniske midtbanespillers løn.

LÆS OGSÅ: Barca-præsident giver opdatering på Messis kontraktsituation

Angiveligt har der allerede været dialog mellem Barcelona og Juventus, men sidstnævnte kan efter sigende ikke leve op til Pjanics lønkrav.