Lionel Messi scorede et flot frisparksmål i Barcelonas seneste opgør mod Valencia. Det var medvirkende til, at de kunne tage en sejr på 3-2 med hjem.

LÆS OGSÅ: Barca har udset sig La Liga-winger som Neymar-afløser

Da den argentinske stjerne placerede bolden i nettet bag Jasper Cillessen, var det hans frisparksmål nr. 50.

Desuden var det også hans tredje mål scoret på frispark i denne sæson. Han har nemlig også scoret frisparksmål mod både Granada og Athletic Club. Nu kan – som sagt – glæde sig over, at det er blevet til hele 50 frisparksmål.

Det højeste antal frisparksmål, den 32-årige argentiner har scoret i en enkelt sæson, var i 2018/19-sæsonen, hvor det blev til otte stk. Han scorede syv frisparksmål i både 2015/16- og 2017/18-sæsonen.

Det første frisparksmål han scorede for Barca, blev scoret i 2008/09-sæsonen. I sidste sæson scorede han desuden også fem stk.

Ydermere medførte søndagens besøg på Mestalla også, at Messi gik fra banen for niende gange i denne sæson i La Liga med to mål på samvittigheden.

I kampe mod både Real Betis, Athletic, Granada, Alaves, Elche, Huesca, Real Sociedad og Getafe er det blevet til to mål fra Messi.

LÆS OGSÅ: Medie: Forhandlinger med Eric García nærmer sig afslutning

Samlet set er det nu blevet til 28 mål fra den argentinske troldmand i La Liga i denne sæson. Det betyder, at han fortsat er førende på listen over topscorer. Andenpladsen indtages af Karim Benzema, der har scoret syv færre mål end Messi.