Han er et af de varmeste navne på transfermarkedet for tiden, og nu lyder det, at han har indgået en mundtlig aftale med en engelsk klub.

I lang tid har der været forlydender om, at Cody Gakpo vil blive solgt i januar. Og han har i næsten lige så lang tid været sat i forbindelse med Manchester United.

LÆS OGSÅ: Mason Mount afviser tilbud fra Chelsea: Kræver enorm ugeløn

Nu skriver Football Insider, at Manchester United er nået til enighed med Cody Gakpo om et skifte i januar. Indtil videre er der dog blot tale om en mundtlig aftale.

Den unge hollænder har også gjort sig bemærket under VM, hvor han har scoret to mål i to kampe, hvilket naturligvis har skabt yderligere interesse for ham i Manchester United.

Det faktum, at der var forhandlinger mellem United og Gakpo i sommer, har sandsynligvis medført, at det har været lettere at nå til enighed om et skifte i januar.

Inden det bliver en realitet, skal United først overbevise PSV om at give slip på ham – og det er ikke noget, de virker synderligt interesserede i at gøre.

LÆS OGSÅ: Xavi holder øje med tysk landsholdsprofil

Ifølge Football Insider kommer det til at koste United mindst 60 millioner euro, hvilket svarer til 446 millioner kroner, hvis de skal hente Gakpo.