I onsdagens Champions League-opgør mod Manchester City oplevede FC Københavns målmand, Kamil Grabara, en aften, han helst vil glemme.

Med et 3-1-nederlag på Etihad Stadium blev Grabaras præstation genstand for skarp kritik fra flere engelske fodboldlegender.

Du kan se situationen her.

Allerede efter fem minutters spil var Grabara chanceløs ved Manuel Akanjis mål, der bragte City foran 1-0. Situationen forværredes for FCKs keeper, da han blot fire minutter senere begik en fejl, der resulterede i, at Julian Alvarez’ tilsyneladende ufarlige skud endte i nettet.

Disse fejl blev ikke set med milde øjne af de engelske kommentatorer.

Rio Ferdinand jokede med en reference til tv-showet ‘The Masked Singer’ om Grabaras indsats, da han sagde: “Jeg troede, det var ‘The Masked Singer’, der stod i målet, da jeg så den langsomme gengivelse. Det ser ud som et forsøg, hvor han bare sparker til bolden og håber på det bedste.”

Darren Fletcher, en anden Manchester United-veteran, tilføjede, at den eneste undskyldning for Grabara kunne være, hvis hans maske var gledet ned over øjnene. “Ellers er der ingen undskyldning. Han burde have reddet den,” sagde Fletcher.

Paul Merson, en tidligere Arsenal-spiller, var ligeledes uimponeret og beskrev det som “chokerende”, at Grabara lod bolden gå i mål ved det andet mål. “Han har en maske på. Han kunne lige så godt have trukket en pose over hovedet,” sagde Merson under en udsendelse på Sky Sports.

Efter kampen var Grabara selv meget selvkritisk og erkendte, at hans præstation var langt fra acceptabel.