Hans præstation mod Juventus ligger meget vel blandt de bedste, man har set fra en Barcelona-spiller på det seneste. Han er blot sytten år, men han spiller fodbold på allerhøjeste niveau.

Det er Pedri, der er tale ham, og han ser ud til at blomstre under Ronald Koeman, som i den grad udviser tillid til den unge spiller.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman: Vi var overlegne

Han kunne blandt andet bryste af sig en dobbelt drag-back mod Juventus. Det er blot hans anden kamp i Champions League, men han stråler allerede af selvtillid.

Hans alder er ligemeget

De mange fortalere for hans talent mener, at man glemmer hans alder.

Han ser ud til at føle sig hjemme i FC Barcelona, hvor han allerede har fundet Barcelona-måden at spille fodbold på. Han bliver dog ikke blot rost for hans tekniske kunnen, men derimod også hans arbejdsmoral.

Han spiller midtbanerollen til perfektion, hvor han er en utrolig løbestærk ung herre. Han kommer tilbage, når det kræves, og det samme gælder fremad. Ikke engang Adrien Rabiot kunne overhamle ham.

Juventus er da også et hold som Barcelona, som er stødt på en mindre identitetskrise, hvor Andrea Pirlo ikke vil holde længe, hvis resultaterne fortsætter med at skuffe. Det skal dog ikke tage noget fra Barcelona.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona hylder Braithwaite

Pedri fortjener hæder

Det skal ikke komme som nogen overraskelse, hvis medierne fokuserer på Messi og Dembélé, som var de to målscorere i gårsdagens opgør, men Pedri fortjener i den grad den ros, han har fået.

FC Barcelona skal nu sikre, at deres unge guldfugl kan klare presset. Historien har man set før i Ansu Fati, som tidligere har vist lige så stor klasse i sit spil. De er dog stadig unge, og de skal fortsat udvikle sig.