Den unge svensker er blevet sæt i forbindelse med både Brøndby og Midtjylland. Nu kædes han også sammen med Barcelona

Brøndby IF og FC Midtjylland har et godt øje til den svenske Williot Swedberg, der til dagligt spiller i Hammarby IF. Nu får de dog konkurrence for nogle af de største klubber i verden.

LÆS OGSÅ: Trænerkandidat klar til at afløse Koeman: Venter på opringning fra Laporta

For nylig blev han kædet sammen med de to hollandske klubber Ajax og PSV Eindhoven. Nu er der også forlydender om, at den 17-årige Swedberg er på radaren i FC Barcelona. Angiveligt vil den catalanske klub gerne hente den kun 17-årige svensker fra Hammarby.

Det skriver Fotboll Sthlm ifølge CLBold.

Ifølge det svenske medie havde den spanske klub bedt om at få billetter til Hammarbys kamp mod IFK Göteborg, der blev afviklet forleden.

Fotboll Sthlm skriver dog, at det ikke blev til et besøg af repræsentanter fra FC Barcelona. Årsagen til dette var, at den 17-årige Swedberg ganske enkelt ikke var i stand til at spille kampen, og derfor havde Barcelona-folkene ikke noget at gøre på stadion.

“Det er ren logik, at store klubber følger ham. Når man leverer sådan i den alder, skaber det interesse. Men vi har ingen planer om at sælge,” fortæller sportschef Jesper Jansson til Fotboll Sthlm.

LÆS OGSÅ: Zlatan Ibrahimovic: Troede det var en joke

Williot Swedberg har bidraget med to mål og to læg i sine 15 kampe for Hammarbys førstehold.