FC Barcelona har bekræftet, at endnu en spiller skal under kniven. Denne gang er det Sergi Roberto, der skal opereres.

FC Barcelona har meddelt, at Sergi Roberto skal opereres. Den 29-årige Barca-spiller har i de seneste måneder haft problemer med en tilbagevendende lårskade.

LÆS OGSÅ: Piqué med køligt svar til interviewer: ‘Jeg vil hellere dø’

Nu har klubbens lægestab besluttet, at den bedste løsning vil være at operere ham. Det betyder, at der går et stykke tid, før han igen vil stå til rådighed for Xavi.

Ifølge FC Barcelona er det planen, at han skal opereres i løbet af de kommende dage. Årsagen til operationen er, at han i lang tid har døjet med en skade i sit højre lår, som angivet herover.

Operationen vil blive udført i Finland, hvor den finske læge Lasse Lempainen vil stå for opgaven. Han er blevet valgt til at udføre operationen, da han er specialist på området.

Den catalanske klub har endnu ikke meldt noget ud om, hvornår man forventer, at han vil være klar til at spille igen. I og med, at det er en større operation, er der dog en klar forventning om, at han vil være ude i et par måneder.

Derfor er der kun en lille chance for, at Sergi Roberto vil være til rådighed for Xavi, før om et par måneder.

LÆS OGSÅ: City-profil afslører: Var tæt på Manchester United-skifte

Barcelona har meddelt, at man vil udsende en ny opdatering, når han er blevet opereret. Det formodes, at de også vil give et mere konkret bud på, hvor lang tid han vil være ude, når hans operation er overstået.