I lang tid har der været spekulationer om, hvorvidt FC Barceona henter den nuværende Chelsea-forsvarer Andreas Christensen.

To Chelsea-forsvarer har længe været kædet sammen med et skifte til Barcelona. Den ene er Cesar Azpilicueta, mens den anden er danske Andreas Christensen.

LÆS OGSÅ: Aubameyang afslører: Har sagt, at han skal blive

I lang tid har der været spekulationer om, hvorvidt de to spillere er tæt på en aftale med den catalanske klub. Og nu skriver SPORT, at Barcelona ser ud til at nærmere sig en aftale med AC.

Faktisk skulle han være ‘fast besluttet’ på at acceptere et kontrakttilbud fra den catalanske storklub, efter klubben mødtes med danskerens agent i januar.

SPORT skriver desuden, at Xavi har spillet en afgørende rolle i at overbevise den danske forsvarsspiller om at vælge Barcelona.

Andreas Christensen skulle angiveligt have en stor tiltro til det projekt, som Xavi arbejder på at skabe på Camp Nou. Og dette skulle have medført, at han selv har et ønske om at være en del af det.

På trods af, at meget tyder på, at den unge dansker kan være på vej til Barcelona, er der endnu intet, der er sikkert.

LÆS OGSÅ: Barcelona og to andre klubber vil hente Juventus-stjerne til sommer

Chelsea er nemlig interesseret i at holde på ham, mens Bayern München angiveligt også skulle være klar til at hente ham til sommer. Christensen har derfor mange muligheder at vælge mellem.