Inter spilder ikke tiden. De har allerede fundet en erstatning for danske Christian Eriksen, der indtager en vigtig rolle på midtbanen i den italienske klub.

LÆS OGSÅ: Tuchel jagtede ham i PSG: Chelsea vil byde på 370 mio. for PL-spiller

Efter Christian Eriksens hjertestop på banen i Parken, har han været igennem en operation, hvilket har medført, at hans italienske klub har været i gang med at finde en erstatning. Det ser nu ud til, at det er tæt på at falde på plads.

Den tyrkiske midtbanespiller Hakan Calhanoglu dukkede nemlig op i Milano mandag aften, da han tirsdag skal gennemføre et lægetjek. Det ser derfor ud til, at de er ved at gennemføre det sidste tjek, inden der kan sættes en underskrift på hans kontrakt med Milano-klubben.

Det er der flere italienske medier, der skriver om, hvilket blandt andet omfatter Football Italia. Derudover har fanmediet Spazio Inter også delt en video af, at den tyrkiske stjerne ankom,er.

Det bliver et forholdsvis nemt skifte for Calhanoglu, da han end ikke behøver at flytte, for at skifte til sin nye klub. Indtil nu har han nemlig spillet for ærkerivalerne fra AC Milan. Derfor er det naturligvis heller ikke alle, der mener, at det er et velset skifte, han er i færd med at foretage, efter at have afvist at forlænge med AC Milan.

Derudover er der heller intet problematisk i, at han tager til lægetjek. Det tyrkiske landshold er nemlig allerede ude af dette års EM, hvor de led nederlag i de tre kampe, de spillede. Når hans lægetjek er gennemført, kan han derfor se frem til at holde sommerferie.

LÆS OGSÅ: Barcelona har udset sig anden Bundesliga-profil som Haaland-alternativ

Det er ikke blevet officielt offentliggjort, hvordan hans kontrakt kommer til at se ud, men det forventes, at hans årsløn ved lyde på 37 millioner kroner. Derudover vil han også kunne opnå bonusser på op til 7-8 millioner kroner.