Eriksen kædet sammen med Premier League-skifte

Mathias Busekist — 17. nov 2020 15:17
Foto: Shutterstock

Det bliver rapporteret af Corriere dello Sport, at Eriksen vil blive sat til salg til januar. Han er nemlig fortsat ude i kulden hos Antoino Conte. De har haft en mindre strid, hvor Eriksen fortsat ikke forstår, at han er bænket.

LÆS OGSÅ: Eriksen på bænken i Inter: Conte taler ud

Den 28-årige dansker har blot spillet 12 Serie A-kampe i Inter, og han har endnu ikke scoret eller lavet noget assist. Det har ført til, at Inter vil af med Eriksen. Og nu er der snak om, at han måske skal til Arsenal.

De vil angiveligt bygge Granit Xhaka for Eriksen. Det skyldes, at Conte vil have en defensiv midtbanespiller til klubben. N'Golo Kante står øverst på listen, men Chelsea vil ikke lade ham gå. Xhaka skulle derfor være et alternativ.

Der er endnu ikke afgivet noget officielt bud, men hvis Eriksen slutter sig til Arsenal vil han blive én af de få spillere, der har tørnet ud for både Tottenham og Arsenal.

LÆS OGSÅ: Kjær om Eriksen-situation: Minder om Atalanta

Eriksen har da også luftet sine frustrationer overfor de danske medier. Han har eksempelvis for nylig sagt, at hans nuværende situation ikke er, hvad han havde håbet på.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere