Vi har for nylig skrevet om, at man var i tvivl om, hvorvidt Christian Eriksen ville kunne være sammen med Danmarks landshold, når de i næste uge tager hul på VM-kvalifikationen.

LÆS OGSÅ: Medie: United har fastsat prisen for Jesse Lingard

Det kan du bekræftes, at det bliver uden Inter-stjernen.

Sikkerhedsrestriktionerne i forbindelse med corona-smitten i Inter betyder, at Eriksen ikke kommer til at deltage i hvert fald i kampen mod Israel.

Det skriver bold.dk.

Det betyder naturligvis, at man mangler en spiller, hvorfor DBU allerede nu har meldt ud, hvem der afløser Eriksen. Og DBU melder, at Philip Billing er udtaget til kampen.

“Alle kender til Christians store kvaliteter og vigtige rolle på Herrelandsholdet. Derfor er jeg meget ærgerlig over ikke at kunne råde over ham til kampen mod Israel.”

“Vi håber, at han kan være aktuel til kampene mod Moldova og Østrig efterfølgende. I stedet for Christian udtages Philip Billing, som kender landsholdet og de principper, vi arbejder med, rigtig, godt,” siger landstræner Kasper Hjulmand.

Inter har torsdag offentliggjort, at yderligere to er blevet smittet i truppen, hvorfor man har valgt at indstille alle aktiviteter til og med søndag for at undgå et smitteudbrud.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Det har nu fået konsekvenser for landsholdet, som nu skal i aktion uden Christian Eriksen.