Christian Eriksen og Simon Kjær har været kollegaer på det danske landshold i mange år, og siden januar sidste år har de to danskere også boet i den samme by. De bor nemlig begge i Milano i Italien.

LÆS OGSÅ: Solskjær skal vælge: Får kun finansiering til ét indkøb

Kjær er dog en del mere garvet i det italienske, end det gør sig gældende for Eriksen, da Kjær har spillet for både Palermo, Roma og Atalanta. For Eriksen er det derimod første gang, at han spiller i en italiensk klub.

I og med, at det er første gang, at han spiller og bor i Italien, har han haft brug for at læne sig en del op ad Kjær, som ellers spiller for Inters direkte rivaler i form af AC Milan. Det siger han i et interview med TV 2 Sport.

“Han er trods alt en, jeg har spillet med i mange år, og jeg kender ham rigtig godt personligt udenfor banen. Vores familier har det også rigtig godt sammen. Så jeg har brugt ham rigtig, rigtig meget til ligesom at vænne mig til ligaen,” siger Christian Eriksen til TV 2 Sport.

Og det ser også ud til, at Christian Eriksen efterhånden har vænnet sig til ligaen, for siden januar er det blevet til en del spilletid under Antonio Conte, der ellers i lang tid ikke kiggede i retning af Christian Eriksen.

LÆS OGSÅ: Video: Holdkammerater hylder Messi

Eriksen og Kjær skal inden længe med det danske landshold til VM-kvalifikation, hvor de skal spille mod Israel, Moldova og Østrig. Disse kampe spilles i slutningen af marts.