Christian Eriksen har kontraktudløb i Brentford om lidt over en måned. Til trods for dette, har han endnu ikke meldt ud om fremtiden.

Christian Eriksen har slået fast, at han endnu ikke har truffet en beslutning om sin fremtid. Han har dog fortalt, at han har en idé om, hvad der skal ske.

LÆS OGSÅ: Rygtes til Barca: Guardiola vil beholde ham

I den samme ombæring har han også fortalt, at han fortsat ser det som en mulighed at blive i Brentford. Derfor har den 30-årige danske stjerne altså ikke sat sig fast på, at han vil videre til en ny klub til sommer.

“Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer. Det vil være en beslutning fra et sportsligt perspektiv, men også et familieperspektiv, når vi skal beslutte, hvor vi skal hen,” sagde han til BBC Sport.

Herefter blev han af en journalist spurgt, om han har med i sine overvejelser, at han kan blive i Brentford, som skulle være klar til at forlænge hans kontrakt.

“Det er de (med i overvejelserne, red.). Det er de helt sikkert. Jeg har ikke besluttet mig 100% for, hvor jeg skal hen,” sagde han.

“Jeg har en idé, men hvad der kommer til at ske, ved jeg ikke. Men Brentford er bestemt en af ​​klubberne.”

LÆS OGSÅ: Ten Hag er stor fan: 22-årig angriber afviser Manchester United

Christian Eriksen er angiveligt på radaren i flere klubber i Premier League, hvorfor han skulle have muligheder nok at vælge mellem denne sommer.