Christian Eriksen har ikke planer om at vende tilbage til Superligaen. Derimod har han planer om at fortsætte karrieren i en topliga.

I de seneste måneder har Christian Eriksen trænet for sig selv. På trods af sit hjertestop i opgøret mod Finland under sommerens EM, har han ingen planer om at stoppe karrieren.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente engelsk landsholdsstjerne til sommer

Derimod har han selvtrænet med henblik på at holde sig i form, så han kan fortsætte sin karriere. Og det ser ud til, at det går fremad med træningen.

I hvert fald melder hollandske De Telegraaf, at den danske stjerne har fået grønt lys af lægerne. Det betyder, at han er blevet informeret om, at han godt kan vende tilbage til fodbold på topniveau, selvom han har fået indopereret en ICD-enhed.

Der er dog ikke meget, der tyder på, at vi skal forvente at se Christian Eriksen vende tilbage til Superligaen. Han mener nemlig, at det er for tidligt at vende tilbage, da han har flere år i sig på topniveau i en af Europas store ligaer.

Det er også De Telegraaf, der bringer nyheden om, at Christian Eriksen ikke ser nogen grund til at skifte til en klub, der er på et lavere niveau end Inter.

Christian Eriksen er en eftertragtet spiller, da han kan hentes på en fri transfer, efter hans kontrakt med Inter er blevet ophævet. Derfor kommer han næppe til at mangle bejlere.

Han kommer dog ikke til at finde sig en ny klub i Serie A. Det er nemlig ikke tilladt at spille professionel fodbold i Italien, hvis man har en pacemaker indopereret. Da Eriksens ICD-enhed er en avanceret pacemaker, er han også omfattet af denne regel.

Skal man tro De Telegraaf, så er både Premier League, Bundesligaen, La Liga, Ligue 1 og Æresdivisionen mulige destinationer for den 29-årige Christian Eriksen.

LÆS OGSÅ: Aftale er 95% på plads: Xavi-transfermål nærmer sig Barcelona

Derudover skriver GOAL, at der allerede har været dialog mellem Ajax og Eriksen-lejren. Mediet vurderer dog også, at et skifte til Premier League kan være muligt.