Erling Haaland har været kædet sammen med en lang række Premier League-klubber. En af dem, han har været sat i forbindelse med, er Chelsea. Nu hævdes det, at spilleren selv er interesseret i et skifte til Stamford Bridge.

LÆS OGSÅ: Video: Griezmann scorer fænomenalt saksesparksmål

Chelsea-træner Thomas Tuchel siges at prioritere en ny angriber i det kommende transfervindue, da Tammy Abrahams fremtid er usikker og Timo Wener fortsat kæmper med at tilpasse sig til engelske fodbold.

Ikke nok med, at Chelsea bliver sat i forbindelse med Haaland, rygtes det også, at de vil forsøge at hente Romelu Lukaku i Inter. Dog skulle den belgiske stjerne havde det gjort det meget klart, at han ikke har i sinde at forlade den italienske klub til sommer.

Det er The Telegraph, der skriver, at Haaland er åben overfor et skifte til Chelsea. Hvis det kræves, er han også villig til at vente yderligere 12 måneder på sit skifte.

Hvis Chelsea har et ønske om at købe Haaland til sommer, skal de have den helt store pung frem. Dortmund kræver nemlig en pris på op mod 172 millioner pund, hvilket svarer til næsten 1,5 milliarder danske kroner.

Allerede i næste sæson er der dog en frikøbsklausul i hans kontrakt, der bliver aktiveret. Her vil han derfor kunne købes til en markant nedsat pris, da frikøbsklausulen lyder på blot 66 millioner pund, hvilket er svarende til 570 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Stjerne får ultimatum i Real Madrid: Nu rygtes han igen til United

Haaland har spillet en fremragende sæson for Dortmund, hvor han har scoret 41 mål og 12 oplæg på tværs af 41 kampe. Derudover var det også ham, der stod bag sejrsmålet i Norges 1-0-sejr mod Luxembourg tidligere på måneden.