I en spændende Premier League-kamp, hvor Manchester City vendte spillet og sikrede en 3-1 sejr over Everton, var der én bemærkelsesværdig fraværende spiller: Erling Haaland.

Den norske stjerneangriber, der har været en nøglespiller for City denne sæson, var ude med en skade, men det forhindrede ham ikke i at fejre holdets sejr.

Kampen, der fandt sted på Goodison Park, startede med Everton i førersædet, da Jack Harrison bragte dem foran med 1-0 ved pausen. Men Manchester City, med deres karakteristiske stil og styrke, vendte kampen på hovedet i anden halvleg.

Mål fra Phil Foden, Julian Alvarez og Bernardo Silva sikrede en imponerende comeback-sejr for de forsvarende mestre.

Til trods for at være på sidelinjen, viste Haaland sin støtte gennem et Instagram-opslag, hvor han delte et billede af sin TV-skærm med billedteksten: “Yesssssssss @bernardocarvalhosilva.”

Det interessante ved opslaget var, at scorelinjen på Haalands billede var anderledes end den, der blev vist på Amazon Prime Video, som sendte kampen live i Storbritannien.

Dette førte til spekulationer blandt fans om, hvilken enhed Haaland brugte til at se kampen. Nogle foreslog, at han så kampen via en ulovlig livestream.

Selvfølgelig var der også muligheden for, at han slet ikke var i England mens kampen blev spillet.