Den tidligere Barcelona-angriber Samuel Eto’o mener, at Mohamed Salah bør skifte til den catalanske klub, så egypteren kan udvikle sig yderligere. 

Kan man spille for en større klub end de nykårede Champions League-vindere? Det mener i hvert fald Samuel Eto’o, der slår til lyd for, at Mohamed Salah bør skifte til FC Barcelona for at udvikle sig yderligere – selvom egypteren netop har vundet CL-trofæet med Liverpool. Det fortæller den 38-årige angriber fra Cameroun i et interview med BBC. 

”Barcelona vil passe bedre til ham. Jeg kender Barcelonas stil, og jeg mener, at den vil passe ham bedre. Hvis han får chancen for at spille i verdens bedste liga – som er den spanske – bør han skifte til Barcelona. Han(Salah) har alt, hvad der skal til for at blive en af verdens bedste spillere,” siger Eto’o, der i 2018 skiftede fra tyrkiske Konyaspor til Qatar SC. 

De fleste fodboldiagttagere vil nok mene, at Mohamed Salah allerede er at betragte som en af verdens bedste spillere. Den 27-årige egypter har i løbet af den forgangne sæson været rygtet til blandt andet Barcelona og Juventus. For et par uger siden forlød det i le10sport, at Liverpool-manager Jürgen Klopp var villig til at sælge Salah for så i stedet at hente Lille-angriberen Pepe, som scorede 22 mål i den franske liga. 

Efter Liverpools sejr over Ajax i Champions League-finalen lød det dog ikke på Mohamed Salah som om, han var på vej væk fra klubben. 

”Det er her starten på noget. Ærlig talt, så er det kun begyndelsen. Vi kan vinde Champions League igen næste år. Vores mål i år var at vinde Champions League og Premier League, og vi manglede kun et enkelt point i ligaen,” sagde angriberen efter kampen ifølge Daily Star. 

Liverpool sluttede Premier League som nummer to med 97 point – det højeste antal point for en andenplads i ligaens historie.