Everton-profil peger på Manchester United-stjerne som Englands bedste spiller

Nicolai Busekist — 07. nov 2020 10:06
Foto: Shutterstock

Der er næppe nogen, der er uenige i, at det for tiden vrimler med dygtige engelske angribere for tiden. Den seneste, der er blevet indlemmet på det engelske landshold er Everton-stjernen Dominic Calvert-Lewin.

LÆS OGSÅ: Solskjær med besked til Manchester United-bestyrelsen

På det engelske landshold vil han blandt andet få selskab af Marcus Rashford, og Everton-spilleren lægger ikke skjul på, at det er stort for ham at spille på samme hold som Manchester United-profilen.

Ifølge Calvert-Lewin er Rashford nemlig den bedste engelske spiller for tiden. Det fortæller i et interview med FIFA's hjemmeside:

"Det er Marcus Rashford. Jeg har set ham en hel del, og han er en utrolig spiller, men jeg havde aldrig spillet med ham, og han var endnu bedre, end jeg havde troet," udtaler Everton-spillerne, og uddyber:

"Han har alt; fart, power og talent. Han er så skarp foran mål. Han kan afslutte, og han kan heade."

Det betyder dog ikke, at Calvert-Lewin mener, at Rashford er den bedste angriber i verden. Det er nemlig en helt anden spiller, der i hans øjne indtager den plads:

LÆS OGSÅ: Pogba skuffet over Manchester Uniteds beslutning

"Robert Lewandowski. Han scorer så mange mål. Som ung angriber ser jeg op til de bedste angribere, og jeg ser og studerer på Lewandowski for at tage nogle af de samme positioner som ham, fordi jeg føler, at jeg har nogle af de samme evner," fortæller han til FIFA's hjemmeside.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere