Everton er angiveligt klar til at åbne pengepungen til sommer, hvor de, ifølge spanske Marca, er interesserede i at hente Philippe Coutinho fra Barcelina.

LÆS OGSÅ: Griezmann: Jeg er stolt

Den brasilianske profil, der vendte tilbage til den catalanske klub sidste sommer, efter at have været lejet ud til Bayern München, har ikke fået spilletid siden december, da han er på bænken som følge af en skade.

Forud for dette, fik han dog regelmæssigt spilletid, da Ronald Koeman var ivrig efter at få mest muligt ud af sin trup. Imidlertid har de seneste præstationer dog bevist, at han ikke er nødvendighed, hvorfor han kan ende med at blive solgt til sommer.

Som et resultat af dette, er der nu interesse fra Goodison Park. Ifølge Tz og Marca er Everton villig til at afgive det bud på 40 millioner euro på den brasilianske midtbanemand. Det er svarende til cirka 300 millioner danske kroner.

Den nuværende økonomiske situation i den catalanske storklub, kan desuden være medvirkende til, at de følger sig tvunget til at skille sig af med brasilianeren.

Everton har allerede handlet med Barca flere gange i løbet af de seneste år, hvor de blandt andet har hentet spillere som Andre Gomes, Lucas Digne og Yerry Mina.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman: Vi bliver nødt til at tale om det

Ender han med at slutte sig til Carlo Ancelottis trup, vil det betyde, at han i fremtiden kommer til at spille mod sine tidligere holdkammerater fra Liverpool, hvor han tilbragte flere år.