Everton er meget interesserede i at skrive kontrakt med Barcelonas andenmålmand, brasilianske Neto. Det skriver det catalanske medie Mundo Deportivo.

LÆS OGSÅ: Avis: Serie A-klub vil hente Griezmann som afløser for stjernespiller

Angiveligt er Neto også selv åben overfor et sådant skifte. Han er nemlig på jagt efter en klub, hvor han kan få fast spilletid. I denne forbindelse kan The Toffees vise sig at være en god mulighed for brasilianeren.

Ifølge flere medier, herunder Marca, er den catalanske klub villige til at sælge den brasilianske målmand. Hvis Everton vil gøre alvor af deres interesse i Neto, skal de forvente at betale 12 millioner euro for ham. Det svarer til cirka 90 millioner kroner.

Skulle Barcelona ende med at sælge Neto, skal de selvfølgelig finde en afløser. Derfor er de allerede i gang med at undersøge deres muligheder for at finde en afløser for den 31-årige keeper, der fungerer som back-up for Marc-Andre ter Stegen.

Når de skal finde en afløser til Neto, er der flere muligheder internt i klubben. Her er der blandt andet mulighed for at forfremme en La Masia-målmand. Skulle de beslutte sig for denne løsning, vil valget være mellem Inaki Perna og Arnau Tenas.

LÆS OGSÅ: Afsløret ved en fejl: Barca satte Memphis Depay-trøje til salg

Det er også muligt, at Barcelona i stedet beslutter sig for at gå på jagt efter en billig mulighed på markedet. Den tidligere Barca-keeper Jordi Masip er blandt andet blevet nævnt som en mulighed, skriver Mundo Deportivo.