FC Barcelona leder efter en afløser for Ronald Koeman, og ifølge Fabrizio Romano overvejer de særligt tre kandidater.

Efter nederlaget til Rayo Vallecano i La Liga, fik Ronald Koeman en fyreseddel i hånden.

LÆS OGSÅ: Ny kontrakt: Så meget kommer Simon Kjær til at tjene

Derfor er den catalanske storklub gået på jagt efter en træner, der kan afløse hollænderen. Flere medier har rapporteret, at Barcelona forhandler med Xavi, som angiveligt skulle have accepteret jobbet.

Han er dog på kontrakt i Al-Sadd i Qatar, hvorfor Barcelona er nødt til at købe ham fri af denne kontrakt. I Barcelona ved man, at der ikke kan stilles en garanti ved dette, og derfor har de flere kandidater med i overvejelserne.

Ifølge transferekspert Fabrizio Romano har Barcelona derfor også andre kandidater med i deres overvejelser. Det betyder, at der endnu ikke kan stilles en garanti ved, at Xavi bliver den næste træner i Barcelona.

Fabrizio Romano skulle angiveligt have information om, at både Marcelo Gallardo og Roberto Martinez fortsat er med i overvejelserne som afløser for Ronald Koeman.

“Andre kandidater? Marcelo Gallardo værdsættes meget af Barca. Han har altid været på listen med Roberto Martinez. Men nu er situationen meget klar med Xavi som frontløber, og alt vil blive gennemført i de næste dage,” lyder det fra Fabrizio Romano.

LÆS OGSÅ: Xavi er ikke eneste kandidat: Tidligere Serie A-træner overvejes som Koeman-afløser

Det tyder dog fortsat på, at det er Xavi, der ender med at tage over efter Koeman. Flere spanske medier har rapporteret, at der er forventninger om, at han bliver hentet ind som træner efter landsholdspausen.