Da Memphis Depay kom til fra Olympique Lyon sidste sommer, var det forventet, at han ville blive en frontfigur i FC Barcelona i kølvandet af Lionel Messis afgang fra klubben.

I denne sæson, der har været fuld af op- og nedture, ser han dog ud til at have mistet sin fremtrædende rolle i Barcelona, og mange forventer, at han forlader klubben til sommer.

LÆS OGSÅ: Storklub vil hente Reece James til sommer

Ifølge Fabrizio Romano har Memphis heller ikke mangel på bejlere, og mange Premier League-klubber har gjort sig forhåbninger om at skrive under med hollænderen forud for den nye sæson.

Han nævner dog ikke specifikt, hvilke klubber, der er tale om.

Men Memphis er kommet til Barcelona med en toårig aftale, hvilket betyder, at hans nuværende kontrakt udløber ved udgangen af næste sæson.

Memphis har mere end én gang udtrykt ønske om at blive i Barcelona, men han er ikke længere det samme værdsatte medlem af holdet under den nye træner Xavi Hernandez, som i høj grad har sat sin lid til de nye januar-signinger og Ousmane Dembele.

Dette har betydet, at hollænderen er faldet bagud i forhold til spillere som Pierre-Emerick Aubameyang, Ousmane Dembele og Ferran Torres i hierarkiet.

Memphiss rolle i holdet kan blive endnu mindre, når Ansu Fati igen er klar til at spille.

LÆS OGSÅ: Lazio-stjernes agent afviser Manchester United-rygter

Med dette for øje kan angriberen blive nødt til at overveje et skifte, for at genstarte sin karriere et andet sted.