Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester Uniteds ejere har stået for skud i den seneste tid, da det hele kulminerede med annonceringen af Super League, hvorefter man oplevede, at Uniteds fans begyndt at afholde demonstrationer, hvilket blandt andet fik deres kamp mod Liverpool udskudt.

LÆS OGSÅ: United-spiller om spillefattig debutsæson: “Jeg har leveret, når jeg fik muligheden”

Det ser dog ud til, at Manchester United-ejer Joel Glazer forsøger at forbedre sig i denne forstand, da han på Fans Forum kastede sig ud i at række ud til klubbens fans på Fans Forum, som format man i øvrigt vil udvide, så flere fans vil have mulighed for at blive repræsenteret. hvor han blandt andet lovede, at der vil blive investeret i et skrantende Old Trafford samt træningsanlægget Carrington.

Han fortalte dog også, at der vil blive investeret i førsteholdet.

Om Old Trafford:
“Old Trafford er hjertet i Manchester United og selvom vi har brugt mere end 100 millioner pund på infrastruktur de seneste 10 år, så kommer vi til at accelere processen omkring at planlægge og strukturere en opgradering af stadion.”

Om Manchester Uniteds fremtid:
“Vi ønsker, at klubben altid er succesfuld og vinder trofæer og for at konkurrere om trofæer, så er investering nødvendig. Den kommercielle vækst klubben har haft hjælper til at skabe overskud og sikrer en sund forretning. Denne tilgang har tilladt, at vi kan have den højeste net spend i fodbold de seneste fem år og sikrer, at vi kan give store lønninger. Som et resultat af dette har vi også kunnet holde billetpriserne på et niveau, hvor alle kan være med, og priserne på sæsonkort er ikke steget de seneste 10 år. Det er noget, vi er meget stolte af.”

Joel Glazer fortalte ligeså om nogle ændringer i klubben, der byder på arbejde sammen med Manchester United Supporters Trust, som i sidste ende skal munde ud i et Fan Advisory Board, hvor fans samt fangrupper er repræsenteret.

LÆS OGSÅ: Solskjær ikke tilfreds med Wan-Bissaka: Landsholdsback forbereder sig på skifte til United

Det betyder, at klubbens fans vil kunne lade deres stemmer blive hørt, når man blandt andet skal overveje, hvilke turneringer, klubben skal deltage i.