Efter Manchester Uniteds opgør mod Everton, er der særligt én spiller, der har fået ros af klubbens fans. Mange af klubbens fans storroser nemlig brasilianske Fred.

LÆS OGSÅ: Konkurrencen spidser til: Luke Shaw beviser sit værd

Hans præstationer i denne sæsoner har været frisk pust til truppen, hvor flere spillere har haft mangelfulde præstationer.

Sidste år var han med i kampen om at blive kåret som Årets Spiller i Manchester United forud for nedlukningen. Det var desuden også før, han mistede sin plasd til Paul Pogba.

Nu er Fred fast mand i startopstillingen under Ole Gunnar Solskjær. Det vil sige, at han også har holdt Paul Pogba på bænken i flere af Manchester Uniteds kampe.

Mange er af den opfattelse, at Fred fortjener sin plads i startopstillingen. Mod Everton beviste han også, hvorfor han har fået tildelt pladsen, da han leverede en fantastisk præstation sammen med midtbanepartner Scott McTominay.

De samarbejdede om at sikre, at Everton ikke fik blot et øjebliks pause. Med deres flotte præstationer og store intensitet, var de en stor del af drivkraften bag Uniteds sejr.

Roses på sociale medier

Det har resultere i, at klubbens fans har rost ham på de sociale medier. Her er han blandt andet blevet sammenlignet med Ji-Sung Park, mens andre har sammenlignet ham med Remi Moses. Nogle helt tredje fans har sammenlignet ham med Claude Makelele.

Freds præstation mod Everton viste, at han er dygtig med bolden. Han sendt blandt andet en søgende bold mod Marcus Rashford, som skabte en chance, der skulle have været udnyttet bedre af den engelske angriber.

Dette var et af to særligt vigtige afleveringer, som Fred lavede i kampen. Kigger man på tallene, var det også en god kamp for den brasilianske midtbanespiller, da han fuldførte 90 % af sine afleveringer.

LÆS OGSÅ: United-fans er uforstående: Hvorfor bruger han ham ikke?

Fred var frisk og energisk efter nederlaget mod Istanbul Basaksehir, hvor han sad over. Det var måske et valg, som Solskjær traf, da han derved ville have en frisk Fred på Goodison Park.